Toimitusehdot

Yleistä

Kaikki hinnat verkkokaupassa esitetään euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin, mikäli jalometallien maailmanmarkkinahinnoissa tapahtuu yllättäviä muutoksia. Hinnanmuutokset eivät koske jo vahvistettuja tilauksia, vaan muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle ennen tilauksen vahvistamista. Noudatamme verkkokaupassamme Suomen kuluttajansuojalakia.

Tilaaminen

Yksityisasiakas
Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava toimitus- ja maksuehtoihin. Ehdot hyväksytään tilausta tehdessä rastittamalla kohta ”Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja maksuehdot”.
Yritysasiakas
Yritysasiakkaat voivat tilata tukkuhinnaston sähköpostitse. Yritysasiakkaiden maksu- ja toimitusehdoista sovitaan erikseen.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa Paypalilla, tilisiirtona etukäteen tai postiennakkona. Tilauksen saatuamme lähetämme tilausvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sitovan sopimuksen Akmeelikorun ja asiakkaan välille katsotaan tällöin syntyneen. Tilausvahvistuksessa asiakkaalle ilmoitetaan myös lähetyksen toimituskulut.
Tilisiirto etukäteen: lähetämme laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Maksusuorituksen näkyessä tilillämme toimitamme tilauksen. Laskun maksuaika on 7 päivää laskun päiväyksestä.
Postiennakko: Tilaus maksetaan postin toimipisteestä noudettaessa. Toimituskuluihin lisätään Itella Oyj:n hinnaston mukainen postiennakkomaksu.
Paypal Express: Käytössä ovat yleisimmät maksu- (huom! myös Debit-kortit) ja luottokortit (Visa, MasterCard, AMEX). Tilaus maksetaan Paypalin kautta. Maksutiedot haetaan PayPalin sivujen kautta ja siihen sovelletaan PayPalin omia ehtoja. Tilaus ja maksutapahtuma varmistetaan Akmeelikorun sivuilla. Saatuamme tiedon maksusuorituksesta toimitamme tilauksen.

Toimitusaika ja – tapa

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 7 päivän sisällä tilauksen saapumisesta. Mikäli toimitusaika on pidempi, siitä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.
Tilaukset toimitetaan Suomen Postin kautta, ellei muuta sovita.

Toimituskulut kotimaassa

Yksityisasiakas
Oletusarvona kaikki lähetykset 1. luokan kirjeitä, lähetyspaksuus alle 30mm ja paino alle 250g.
Toimituskulut tilisiirtona ennakkoon maksettu tilaus 4,00€
Toimituskulut postiennakkolähetyksenä 8,80€
Paitsi:
Sormukset ja käädyt (lähetyspaksuus yli 30mm) maksikirje.
Toimituskulut tilisiirtona ennakkoon maksettu tilaus 7,40 €
Toimituskulut postiennakkolähetyksenä 12,20 €
Mikäli lähetys ylittää edellä mainitut rajat, määräytyvät toimituskulut lähetyksen koon ja painon mukaan ja ne ilmoitetaan asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä.

Toimitus ulkomaille

Euroopan Unionin/Euroopan talousalueen maihin, mukaanlukien Kanaalisaaret (Guernsey, Jersey), Färsaaret, Grönlanti, Kanariansaaret, Mansaari, Kypros, Monaco, poislukien* Gibraltar, Malta, Liechtenstein, vain postivakuutettuna kirjeenä, enimmäispaino 2kg. Toimituskulut PayPalin kautta maksettuna 19,70€. Ei sisällä mahdollisia tullimaksuja.
* Näihin maihin ei saa lähettää koruja postitse.

Palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli tuotetta on käytetty ei kauppaa voi perua. Akmeelikoru vastaa palautuskustannuksista ja palauttaa rahat asiakkaan tilille mahdollisimman pian.

Reklamaatiot

Mikäli lähetys on vahingoittunut tai tuote on virheellinen asiakkaan tulee viipymättä ottaa yhteyttä Akmeelikoruun. Mikäli asiakas huomaa lähetystä noudettaessa sen vahingoittuneen on siitä ensin tehtävä vahinkoilmoitus Postiin.

Tietosuojakäytäntö

Asiakastietoja käytetään ainoastaan Akmeelikorun ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle.